Slager Industriële Dienstverlening

Slager Industriële Dienstverlening is een Uitzendbureau gelegen aan Achthoevenweg 8 in Staphorst.

Meer informatie over Slager Industriële Dienstverlening in Staphorst

Slager Dienstverlening is een bedrijf dat al meer dan 30 jaar werkgelegenheid biedt in verschillende sectoren. Ze zijn trots op hun gedreven medewerkers en hebben momenteel 125 medewerkers in dienst. Ze zoeken naar medewerkers die daadkrachtig zijn en doen wat ze beloven. Het bedrijf biedt ook verschillende opleidingsmogelijkheden, waaronder een uniek Traineeship waarin jongeren in 8 weken minimaal 4 verschillende banen kunnen ontdekken. Slager Dienstverlening heeft ook actuele vacatures, waaronder vakantiewerk in Staphorst, een operator functie in Rogat en een bouwvakker functie in Staphorst. Daarnaast hebben ze nieuwsberichten, zoals een kennismaking met een medewerker en informatie over Black Friday. Het bedrijf is gevestigd op Achthoevenweg 8 in Staphorst en hun contactgegevens zijn info@slagerdienstverlening.nl en 0522 461884.

Wil je weten wat Slager Industriële Dienstverlening verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slager Industriële Dienstverlening of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slager Industriële Dienstverlening? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slager Industriële Dienstverlening het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Slager Industriële Dienstverlening reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slager Industriële Dienstverlening

Bezoekers bekeken ook