Smart Comfort Home

Smart Comfort Home is een Aannemer gelegen aan Oude Rijksweg 221A in Rouveen.

Meer informatie over Smart Comfort Home in Rouveen

Realisatie duurzaam circulair bedrijfsverzamelgebouw de Groene Koploper op bedrijventerrein H2O te Hattem. 17 bedrijfsunits variërend van 108 m2 tot 296 m2 met verkoopprijzen van € 124.500 ex BTW v.o.n. Flexibel in te delen als kantoor, werkplaats of showroom. SMART COMFORT HOME bouwt als Bouwgarant aannemer in een korte periode een duurzame woning met prefab houtskeletbouw elementen. Deze elementen worden voorzien van cellulose- of houtwolisolatie en hebben een RC-waarde van 9,0. Door de efficiënte werkwijze kan er aanzienlijk worden bespaard op de bouwkosten ten opzichte van reguliere bouw. Mede door het gebruik van biobased materialen is elke woning volledig energieneutraal. Bespaar hierdoor ook op energiekosten. Een uniek ontwerp? Niets is te gek. Ontwerp je woning precies zoals je hem wilt. De zeer hoge RC waarde van 9.0 draagt bij tot een comfortabel woonklimaat. Warm in de winter en koel in zomer. Door gebruik van biobased materialen wordt er milieuvriendelijk gebouwd. Henk Troost is een professioneel en flexibel aannemersbedrijf gevestigd in Rouveen. Zie ook henktroost.nl. Smart Comfort Home is actief in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland en Flevoland.

Wil je weten wat Smart Comfort Home verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Smart Comfort Home of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Smart Comfort Home? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Smart Comfort Home het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Smart Comfort Home reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Smart Comfort Home

Bezoekers bekeken ook