Sport Allee

Sport Allee is een Bootcamp gelegen aan in .

Meer informatie over Sport Allee in

Sport Allee is een bootcampclub in Meppel, Staphorst en Rouveen. Ze hebben meer dan 100 actieve sporters en 6 gedreven en gecertificeerde trainers die zich wekelijks inzetten om de leden topfit te maken. Er worden wekelijks 11 trainingen aangeboden op 4 verschillende locaties in de omgeving van Meppel. Daarnaast bieden ze verschillende trainingsmogelijkheden aan, zoals rittenkaarten en abonnementen. Voor degenen die niet regelmatig kunnen komen, is er de mogelijkheid om af en toe een les bij te wonen met een rittenkaart. Voor degenen die wekelijks willen trainen, zijn er abonnementen beschikbaar. Daarnaast bieden ze ook persoonlijke lessen aan voor individuen of duo's die gericht resultaat willen behalen.

Wil je weten wat Sport Allee verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sport Allee of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sport Allee? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport Allee het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Sport Allee reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sport Allee

Bezoekers bekeken ook