Sport en Business Staphorst

Sport en Business Staphorst is een gelegen aan Wethouder Timmermanstraat 15k in Staphorst.

Meer informatie over Sport en Business Staphorst in Staphorst

Sport & Business Staphorst is een stichting gevestigd in Staphorst. Bert Kuijers is het aanspreekpunt van de stichting en is te bereiken via e-mail op Ebert@mkb-controller.com of telefonisch op T06-53882998. Stijntje Coster is ook betrokken bij de stichting en kan gecontacteerd worden via e-mail op EStijntje@budget-bestrating.nl of telefonisch op T0522-746746. Nick Eggen is een ander contactpersoon en kan bereikt worden via e-mail op Enick@doldeskoele.nl of telefonisch op T0522-462462. Marije Huls is te bereiken via e-mail op Emarije@lkmediasupport.nl of telefonisch op T038 820 0230. Martin de Weerd is de penningmeester van de stichting en kan gecontacteerd worden via e-mail op Epenningmeester@sebstaphorst.nl of telefonisch op T0613855846. Klaas Koobs is nog een ander contactpersoon en kan bereikt worden via e-mail op Ek.koobs@stiptwerk.nl of telefonisch op T06 23087368. Voor vragen of opmerkingen kan ook het contactformulier op de website van Sport & Business Staphorst worden gebruikt.

Wil je weten wat Sport en Business Staphorst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sport en Business Staphorst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sport en Business Staphorst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport en Business Staphorst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Sport en Business Staphorst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sport en Business Staphorst

Bezoekers bekeken ook