Stegeman's Textiel V.O.F.

Stegeman's Textiel V.O.F. is een Stoffenwinkel gelegen aan Oude Rijksweg 413 in Rouveen.

Meer informatie over Stegeman's Textiel V.O.F. in Rouveen

Het wordt weer herfst en dat betekent dat het tijd is om creatief aan de slag te gaan. Bij Stegeman's Textiel, een gespecialiseerde stoffenwinkel in Rouveen, kun je terecht voor mooie stoffen om te borduren, quilten of kleding te naaien. Ze hebben een breed assortiment en staan bekend om hun unieke stoffen die elders niet verkrijgbaar zijn. Ook voor traditionele klederdracht en hobbyartikelen zoals kralen en borduurartikelen kun je bij hen terecht. Daarnaast hebben ze een uitgebreide collectie kerststoffen en bieden ze verschillende soorten stoffen aan, zoals gebloemd, geruit, gestreept en gestipt in diverse kleuren. Naast Staphorster klederdracht hebben ze ook andere kostuums in hun assortiment. Kortom, Stegeman's Textiel is dé plek om inspiratie op te doen en mooie stoffen te vinden voor je creatieve projecten.

Wil je weten wat Stegeman's Textiel V.O.F. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stegeman's Textiel V.O.F. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stegeman's Textiel V.O.F.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stegeman's Textiel V.O.F. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Stegeman's Textiel V.O.F. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stegeman’s Textiel V.O.F.

Bezoekers bekeken ook