Stg. Protestants-Christelijk Peuterwerk "Op Stap"

Stg. Protestants-Christelijk Peuterwerk "Op Stap" is een Kinderopvang gelegen aan Korte Kerkweg 19 in Rouveen.

Meer informatie over Stg. Protestants-Christelijk Peuterwerk "Op Stap" in Rouveen

Peutergroep 'Op Stap' is een christelijke peuterspeelzaal in Rouveen. Ze bieden plaats aan kinderen in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar en hebben als doel om de peuters in een veilige en vertrouwde omgeving op te vangen, verzorgen en begeleiden. Het contact met andere kinderen is hierbij erg belangrijk, omdat peuters kunnen spelen, plezier maken en spelenderwijs leren. Voor aanmelding kun je terecht bij Peutergroep 'Op Stap'.

Wil je weten wat Stg. Protestants-Christelijk Peuterwerk "Op Stap" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stg. Protestants-Christelijk Peuterwerk "Op Stap" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stg. Protestants-Christelijk Peuterwerk "Op Stap"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stg. Protestants-Christelijk Peuterwerk "Op Stap" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Stg. Protestants-Christelijk Peuterwerk "Op Stap" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stg. Protestants-Christelijk Peuterwerk “Op Stap”

Bezoekers bekeken ook