Stichting Sport ¤ Business Staphorst

Stichting Sport ¤ Business Staphorst is een Stichting gelegen aan Ebbinge Wubbenlaan 1a1 in Staphorst.

Meer informatie over Stichting Sport ¤ Business Staphorst in Staphorst

Afgelopen jaar vond de gezamenlijke nieuwjaarsreceptie plaats van Sport & Business Staphorst, de Industriële Contact Club Staphorst en Ondernemersvereniging Staphorst-Rouveen. Voorzitter Bert Kuijers blikte terug op het afgelopen jaar en keek uit naar het nieuwe jaar. Hij benadrukte dat er veel goeds is gebeurd in 2022 en dat de Staphorster ondernemers hier een groot aandeel in hebben. Na een korte quiz en informeel samenzijn werden nieuwe plannen gedeeld en inspiratie opgedaan voor het komende jaar. Sport & Business Staphorst is een actieve club van ondernemers uit de gemeente Staphorst en organiseert diverse activiteiten om zakelijke relaties te bevorderen.

Wil je weten wat Stichting Sport ¤ Business Staphorst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Sport ¤ Business Staphorst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Sport ¤ Business Staphorst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Sport ¤ Business Staphorst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Stichting Sport ¤ Business Staphorst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Sport ¤ Business Staphorst

Bezoekers bekeken ook