Stien, eten & meer

Stien, eten & meer is een Restaurant gelegen aan Middenwolderweg 2 in Staphorst.

Meer informatie over Stien, eten & meer in Staphorst

Bij Restaurant Stien in Staphorst kan iedereen genieten van heerlijk eten en meer. Dit restaurant is een plek waar je je direct thuis voelt. Het is gelegen in het authentieke Staphorst, wat zorgt voor een bijzondere sfeer. Het restaurant is geschikt voor iedereen, jong en oud. Of je nu met je gezin komt, met vrienden of met collega's, bij Stien is iedereen welkom. Het menu biedt een ruime keuze aan gerechten, zodat er voor ieder wat wils is. Naast lekker eten, kun je hier ook terecht voor andere activiteiten. Zo worden er regelmatig speciale avonden georganiseerd, zoals live muziek of thema-avonden. Kortom, bij Restaurant Stien kun je genieten van een heerlijke maaltijd en nog veel meer.

Wil je weten wat Stien, eten & meer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stien, eten & meer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stien, eten & meer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stien, eten & meer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Stien, eten & meer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stien, eten & meer

Bezoekers bekeken ook