Ter Harmsel Fysiotherapie BV

Ter Harmsel Fysiotherapie BV is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan JC Van Andelweg 2 in Staphorst.

Meer informatie over Ter Harmsel Fysiotherapie BV in Staphorst

Fysio Ter Harmsel zet zich sinds 1996 in voor het voorkomen, verhelpen of verminderen van fysieke klachten. Ze hebben fysiotherapeuten en bewegingsspecialisten in dienst die de juiste diagnose kunnen stellen en de beste therapie kunnen geven. Ze bieden hun expertise aan kinderen, volwassenen, senioren, sporters en bedrijven in Staphorst, Rouveen, Ruinerwold en omgeving. Ze hebben een compleet aanbod van therapieën, behandelingen en begeleidingen voor verschillende situaties, zoals chronische aandoeningen, operaties en blessures. In hun praktijk hebben ze alles om spieren, banden, gewrichten en zenuwen optimaal te laten functioneren. Ze hebben momenteel vacatures voor een manueel therapeut en een kinderfysiotherapeut. Ze zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur.

Wil je weten wat Ter Harmsel Fysiotherapie BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ter Harmsel Fysiotherapie BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ter Harmsel Fysiotherapie BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ter Harmsel Fysiotherapie BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Ter Harmsel Fysiotherapie BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ter Harmsel Fysiotherapie BV

Bezoekers bekeken ook