Thuisin Boer Staphorst

Thuisin Boer Staphorst is een Woonwinkel gelegen aan Achthoevenweg 2 in Staphorst.

Meer informatie over Thuisin Boer Staphorst in Staphorst

Thuisin Boer Staphorst is een woonwinkel in Staphorst met een breed assortiment aan vloeren, verf, behang, raamdecoratie en op maat gemaakte kasten. Ze bieden verschillende soorten vloeren, zoals pvc, laminaat en tapijt, en hebben een showroom waar je jouw nieuwe vloer kunt ontdekken. Daarnaast verkopen ze verf, behang en wandbekleding van verschillende merken en kunnen ze de muurverf mengen in jouw gewenste kleur. Ook hebben ze een ruim aanbod aan raamdecoratie, gordijnen en horren op maat, inclusief elektrisch bedienbare opties. Tot slot bieden ze de mogelijkheid om op maat gemaakte kasten te laten maken, zoals kledingkasten, wasmachinekasten en wandkasten. Je kunt contact opnemen met de winkel via een formulier op hun website.

Wil je weten wat Thuisin Boer Staphorst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Thuisin Boer Staphorst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Thuisin Boer Staphorst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Thuisin Boer Staphorst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Thuisin Boer Staphorst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Thuisin Boer Staphorst

Bezoekers bekeken ook