Total

Total is een Tankstation gelegen aan Oude Rijksweg 465 in Rouveen.

Meer informatie over Total in Rouveen

TotalEnergies blijft zich transformeren en heeft belangrijke veranderingen binnen het bedrijf aangekondigd. Zo opent het samen met H2point een waterstoftankstation in Roosendaal en introduceert het een nieuwe manier van slim laden die meer gebruikmaakt van zonne- en windenergie en CO₂ bespaart. Daarnaast heeft TotalEnergies overeenkomsten gesloten met Alimentation Couche-Tard voor samenwerking in België en Luxemburg en de verkoop van tankstations in Duitsland en Nederland. Bovendien heeft het bedrijf wereldwijd al 1 GW aan zonne-energiecontracten afgesloten met zijn zakelijke klanten voor eigen verbruik. Naast fossiele brandstoffen biedt TotalEnergies ook schone brandstoffen aan met een lage tot vrijwel geen uitstoot van schadelijke stoffen. Verder kunnen klanten gebruikmaken van tankstations en services, sparen met het spaarprogramma Club TotalEnergies, informatie vinden over elektrisch rijden en smeermiddelen, en een tankpas aanvragen. Voor vragen en contact kunnen klanten terecht bij de veelgestelde vragen of de medewerkers van TotalEnergies.

Wil je weten wat Total verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Total of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Total? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Total het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Total reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Total

Bezoekers bekeken ook