Troost Houtbewerking Staphorst B.V.

Troost Houtbewerking Staphorst B.V. is een Meubelwinkel gelegen aan De Baarge, Industrieweg 25 in Staphorst.

Meer informatie over Troost Houtbewerking Staphorst B.V. in Staphorst

Bij Troost Staphorst, een fabriek in Staphorst, worden dagelijks prachtige houten producten gemaakt. Het team werkt aan kwaliteitsmeubels, zoals kasten, stoelen en tafels, maar ook aan orgelkasten, trappen en buitenmeubelen. Het bedrijf ziet hout als een kans en uitdaging, omdat je hiermee de mooiste dingen kunt maken. Zo produceren ze al een paar jaar de Bough Bike, een prachtige fiets van hout. Voor meer informatie over de producten kan er gekeken worden bij de referenties van bedrijven waaraan Troost Staphorst levert.

Wil je weten wat Troost Houtbewerking Staphorst B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Troost Houtbewerking Staphorst B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Troost Houtbewerking Staphorst B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Troost Houtbewerking Staphorst B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Troost Houtbewerking Staphorst B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Troost Houtbewerking Staphorst B.V.

Bezoekers bekeken ook