Vakantieboerderij Reezicht

Vakantieboerderij Reezicht is een Vakantieboerderij gelegen aan Rechterensweg 8 in Rouveen.

Meer informatie over Vakantieboerderij Reezicht in Rouveen

Reezicht is een ruime locatie die geschikt is voor diverse groepen, zoals familieweekenden, bedrijfsmatige bijeenkomsten, trainingen en zorgvakanties. Op het terrein en in de omgeving is er van alles te doen, zoals natuurontdekkingstochten en sportieve en culturele activiteiten. De vakantieboerderij beschikt over een professionele keuken, afzonderlijke slaapkamers, wellnessfaciliteiten, een ruime living en een tuin met terras. De locatie bevindt zich in het Staphorsterveld, waar men kan genieten van de unieke rust en ruimte van de Kop van Overijssel. De boerderij is ingericht voor groepen van 30 tot 48 personen en kan gebruikt worden voor recreatieve, educatieve en/of zakelijke doeleinden. Er is een compleet omheind speelterrein voor kinderen en er zijn boerderijdieren, zoals kippen en varkens. In de omgeving kan men fietsen, varen en wandelen in de natuur, en er zijn ook sportieve en avontuurlijke activiteiten te organiseren. De vakantieboerderij is geschikt voor diverse groepen, zoals familieweekenden, bedrijfsmatige bijeenkomsten en zorggroepvakanties.

Wil je weten wat Vakantieboerderij Reezicht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vakantieboerderij Reezicht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vakantieboerderij Reezicht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vakantieboerderij Reezicht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Vakantieboerderij Reezicht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vakantieboerderij Reezicht

Bezoekers bekeken ook