Vakgarage Bijker

Vakgarage Bijker is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Gemeenteweg 304 in Staphorst.

Meer informatie over Vakgarage Bijker in Staphorst

Vakgarage Bijker is gevestigd in Staphorst en biedt een breed scala aan diensten aan voor auto-onderhoud en reparatie. Als lid van de landelijke formule Vakgarage, die al sinds 1991 het grootste autoconcept in Nederland is, zijn zij BOVAG en RDW erkend. Met 339 andere Vakgarages bieden zij een full-service aanbod voor alle automerken. De monteurs zijn goed opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitstekend te onderhouden. Daarnaast biedt Vakgarage Bijker ook pechhulp, aankoopkeuringen en distributieriem vervanging aan. Ze hebben een gemiddelde beoordeling van 9.4 op een schaal van 10, gebaseerd op 848 beoordelingen. Neem contact met hen op om een afspraak te maken of voor meer informatie.

Wil je weten wat Vakgarage Bijker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vakgarage Bijker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vakgarage Bijker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vakgarage Bijker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Vakgarage Bijker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vakgarage Bijker

Bezoekers bekeken ook