VBT

VBT is een Bouwkundig ingenieur gelegen aan Conradsweg 6 in Rouveen.

Meer informatie over VBT in Rouveen

VBT, wat staat voor Visscher Bouw Techniek, is een bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwerpen, uitwerken en begeleiden van bouw- en technische projecten. Ze werken zowel aan woning- als utiliteitsbouwprojecten en zien in elk project, groot of klein, een uitdaging. Hun opdrachtgevers bestaan uit particulieren, bedrijven en aannemers, waardoor hun werkzaamheden divers zijn en de hele breedte van de bouw omvatten. Bij VBT kunt u terecht voor vragen op het gebied van bouwkunde, brandveiligheid, bouwbesluit, constructies en bouwmanagement. Ze kunnen ook bestekken opstellen en calculaties maken. Als u contact wilt opnemen met VBT, kunt u dat doen via hun website.

Wil je weten wat VBT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van VBT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij VBT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VBT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar VBT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. VBT

Bezoekers bekeken ook