Voetverzorgingspraktijk Betty

Voetverzorgingspraktijk Betty is een Nagelstudio gelegen aan Patrijs 37 in Staphorst.

Meer informatie over Voetverzorgingspraktijk Betty in Staphorst

Betty Gombert-Simmelink is een gediplomeerde Medisch Pedicure en heeft een eigen praktijk aan huis in Staphorst. Ze heeft veel ervaring met ouderen door haar werk in de particuliere thuiszorg. Naast het behandelen van cliënten in haar praktijk, werkt ze ook ambulant en behandelt ze mensen thuis en in verzorgingscentra. Ze is gespecialiseerd in het behandelen van voeten van mensen met diabetes of reuma en neemt ruim de tijd voor een behandeling. Voetverzorgingspraktijk Betty is aangesloten bij vakorganisatie Provoet en opgenomen in het Kwaliteit Register Pedicure (K.R.P).

Wil je weten wat Voetverzorgingspraktijk Betty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Voetverzorgingspraktijk Betty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Voetverzorgingspraktijk Betty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetverzorgingspraktijk Betty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Voetverzorgingspraktijk Betty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Voetverzorgingspraktijk Betty

Bezoekers bekeken ook