Vones Bouwwerken

Vones Bouwwerken is een Aannemer gelegen aan Admiraal W.G. van Nesstraat 3 in Staphorst.

Meer informatie over Vones Bouwwerken in Staphorst

Vones Bouwwerken is een bouwbedrijf dat al sinds 1990 actief is in de bouwsector. Henk Vos, de eigenaar, heeft jarenlang verschillende bouwwerken gebouwd voor klanten in de regio Staphorst. Naast zijn baan in loondienst heeft hij deze werkzaamheden verricht. Na 19 jaar besloot hij om volledig zelfstandig te worden en richtte hij Vones Bouwwerken op. Door zijn jarenlange ervaring is het bedrijf uitgegroeid tot een allround bouwbedrijf en dienstverlener. Klanten bellen regelmatig voor advies of een vrijblijvende offerte. Voor meer informatie over Vones Bouwwerken kan er contact worden opgenomen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Vones Bouwwerken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vones Bouwwerken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vones Bouwwerken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vones Bouwwerken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Vones Bouwwerken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vones Bouwwerken

Bezoekers bekeken ook