Zuss&Zij

Zuss&Zij is een Kledingwinkel gelegen aan Gemeenteweg 69 in Staphorst.

Meer informatie over Zuss&Zij in Staphorst

Twee zussen met dezelfde passie voor fashion hebben twee winkels in Staphorst. Bij Jenn kun je terecht voor mode, sieraden, tassen en accessoires, terwijl Zuss&Zij dé schoenenwinkel is. Ze hebben een diversiteit aan merken en de collectie wordt regelmatig aangevuld. Je kunt zowel online als in de winkels shoppen en passen. Er is voor elk budget iets leuks te vinden en de service is goed. Klanten zijn tevreden en laten positieve beoordelingen achter. Ze verkopen onder andere het merk ZiZo en hebben ook bijpassende accessoires zoals oorbellen. De winkels bieden een heerlijke kop koffie, thee of cappuccino aan.

Wil je weten wat Zuss&Zij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zuss&Zij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zuss&Zij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zuss&Zij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Zuss&Zij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zuss&Zij

Bezoekers bekeken ook